Kolonihaven, hvem er vi

Vi er mange forskellige designere, der alle har baggrund i forskellige kreative uddannelser i tekstile fag og formidling. Bl.a. med speciale i broderi og tekstiltryk. I 2009 stiftede vi foreningen Kolonihaven, og åbnede vores butik med tilstødende værksted.


Hvad står vi for

Vores tøj er unika, alt er produceret af os selv, vi trykker, broderer, tilskærer, re-designer og reperarerer. Vores produkter spænder derfor vidt, noget er lavet af økologiske stoffer eller strik, noget af genbrug der er blevet tilføjet eller reduceret, så det har fået et nyt udtryk re-design.

 

Andet er:
- Tryk og broderi på nyt og gammelt tøj.
- Designs konstrueret og syet op fra grunden.
- Forskellige strik designs.
- Smykker, tasker, punge, tørklæder, huer… og flere sjove ting finder du også i Kolonihaven.


Bestillinger af grundforme, eksempelvis syet op af dit ynglingsstof, har du også mulighed for hos os i Skoubogade. Reperationer af alt fra lynlåse i gamle tasker til en oplægning af herrebuks, vil vi også kunne give tilbud på.


Hvad vil vi

Vi tænker meget på bæredygtighed, i den forstand at du bl.a. kan finde produkter fremstillet af økologiske materialer, og produkter fremstillet af delvis økologiske materialer. Vi laver en del re-design af genbrug og på den måde giver tøjet nyt og længere liv. Som sagt er vi forskellige designere og derfor vil du i Kolonihaven finde mange forskellige stilarter.